stichting seksueel geweld

Informatie en hulp

stichting seksueel geweld

Informatie en hulp

Het is een film die zich inzet voor vrouwen die slachtoffer zijn of zijn geweest. We willen door middel van deze film mensen bewuster maken en meer awareness creëren en daarnaast ook de slachtoffers een hart onder de riem steken. Want ze zijn niet alleen.. Er zijn nog steeds zoveel mensen, waarvan de meeste eigenlijk vrouwen, die dit of iets soortgelijks meemaken. Daarom zetten wij ons in!

Wij hoopte dat jullie van Stichting Seksueel Geweld ons zouden willen helpen door bijvoorbeeld onze website of onze crowdfund pagina te delen op jullie social media en/ of in jullie netwerk. Alle kleine beetjes aan extra hulp zijn welkom namelijk. We zijn dan ook echt overal blij mee en dankbaar voor!
Daarnaast hopen wij ook het juiste publiek te bereiken en wellicht kan dat dus ook door middel van jullie hulp.
Zowel fonds slachtoffer hulp als centrum seksueel geweld steunen en helpen ons ook. Dus dat is al super fijn maar helaas is dit nog niet helemaal genoeg.. We hebben namelijk de 100% nog niet bereikt. Wij geloven dat dit gewoon gaat lukken maar dit kunnen wij helaas niet zonder hulp.. Daarom hopen we ook op jullie steun!

 

seksueelgeweld.nl
Hulp en informatie